top of page

TATTOO

Zarvo's Silver Bi Blue Snowflake
B. 4. January 2014
(C-A-Moon Versace/Zarvo's Silverblue Fashion Fever)
HD-A
 
Clinical free of eye diseases
CEA: Non Carrier
MDR1: Non Carrier
Full dentition
(Press button)
Tattoo Pictures
Om Tattoo

Om Tattoo

Det lå ikke i kortene, at jeg allerede skulle have en sheltie mere, da Tattoo blev født. Story of my life :-)

Vagn og jeg var taget over til Bianca, Tattoo's opdrætter, fordi Lili (min første sheltie) skulle parres derovre. Da vi ankommer, går det op for mig, at jeg er havnet i et sheltie-paradis!! Den ene sheltie var mere smuk end den anden. Jeg blev fuldstændig henført og begejstret - og selvfølgelig måtte jeg have hænderne i dem alle sammen. Så smukke - og alle sammen med de mest fantastiske temperamenter....

Alle de voksne sheltier hos Bianca var fantastiske, men der var især én, som fuldstændig stjal mit hjerte og min sjæl.......men det hører nok mere til Echoe's historie :-)

Da vi kommer indenfor, rammes jeg af en ny bølge af eufori............for i et hvalpeaflukke i stuen, sidder der en lille hvalp (sammen med sine søskende...) som straks kigger mig lige i øjnene - og der bliver jeg ramt af lynet....jeg bliver fuldstændig betaget.


Der går ca. to splitsekunder og (efter jeg har fået lov) så sidder jeg med baby i favnen........hvilken fryd...
Jeg glemmer tid og sted, og pludselig er vi blot de to eneste væsner på vores egen lille planet.
Mig - og denne lille "overnaturlige" bi blue skabning. Jeg er sikker på, at der opstod en regnbue henover hovederne på os :-))))))))))

Da jeg igen bliver kontaktbar, så går dagen med det, vi egentlig var kommet for og samtidig suger jeg til mig fra Bianca's enorme viden og erfaringer med sheltierne. Det var en helt igennem fantastisk dag.


På vejen hjem går det meste af tiden med, at jeg underholder Vagn med snak, om denne fantastiske sheltiebaby, jeg har haft på armen det meste af dagen......
Snakken kører videre de næste par dage..........jeg kan ikke rigtigt slippe det.....og til sidst giver jeg (og ikke mindst Vagn) efter, og så ringer jeg til Bianca.

Og for at gøre en lang historie lidt kortere, så ender et af de første kapitler af Tattoo's liv med, at jeg, ca. 1 måned senere, sidder yderst frydefuld på passagersædet med min lille blå baby på armen på vej hjem til Farsø.

Glædesrusen over at have fået Tattoo ind i mit liv har aldrig lagt sig! Og jeg må indrømme, at jeg nok er kommet til at forkæle hende....en smule....og måske lidt mere.....men helt sikkert nok til, at det altid har været Tattoo, der har ejet mig - og ikke omvendt :-)


Det er også hende, der har været ansvarlig for min hundeopdragelse, siden hun kom ind i mit liv - og jeg kan mærke på hende dagligt, at jeg ikke er "færdig-opdraget" endnu!!
Til gengæld gør hun meget ud af at være tydelig i både tale- og kropssprog, så jeg ALDRIG er i tvivl om, hvad hun ønsker af mig!!! Og det er jo altid rart at vide, hvor man har hinanden :-)))


Så - jeg ved altid, hvor jeg har Tattoo - og hun spekulerer slet ikke over, at jeg kunne være et andet sted end der, hvor hun har fortalt mig, at jeg skal være.........så ja - vi har et aldeles ukompliceret forhold....

Heldigvis er det en let opgave at tjene Tattoo. Man skal bare gøre som hun siger - og samtidig får man lov til at nyde synet af og samværet med denne smukke sheltiepige hele dagen.


Fra at være en lille blå, sort, hvid uldtot har hun udviklet sig til at blive en meget charmerende sheltiedame.
Tattoo har den korrekte højde og er ganske harmonisk af bygning. Hun har en kraftig og stærk knoglestruktur, så hun fremstår som en robust pige.
Hun har et skønt hoved med et feminint udtryk. Øjnene er meget mørke og udtrykket er stålsat. Hun har et kraftigt, regelmæssigt bid, der understøttes af en kraftig underkæbe.
Hun er en anelse for lang i kroppen i forhold til højden, men hendes vinkler og led er stærke og effektive, så hun bærer sig selv godt.

Temperamentet er et kapitel for sig selv :-))) Tattoo styrer denne verden og ikke omvendt. Indimellem kunne jeg godt tænke mig, at hun var en tand mere medgørlig, men på den anden side, så elsker jeg hende netop for, at hun er den hun er :-)


Jeg elsker hendes selvstændighed og hendes vilje..........og hvis jeg løber panden mod en mur, så kan jeg altid ty til mit "hemmelige våben" - for det virker altid! Lille Tut...er nemlig MEGET glad for mad :-)))
Så jeg har altid lidt godbidder i nærheden, hvis nu vi løber ind i en lille uoverensstemmelse :-))

Min teori går på, at Tattoo er født med en lille prinsessekrone på hovedet, og den er vokset i takt med hendes statur og ego, så der i dag sidder en flot dronningekrone på hovedet af den fornemme pige...

.....omend ukronet, så regerer hun mit hjerte.....

TUSIND TAK til Bianca - ZARVO'S SHELTIES -  for en fantastisk shetiepige!!!!

bottom of page