top of page

LUCE

Hot Salsa Of The Biscuitbox
B. 30. July 2012
(Heritage's Loyal Fellow/April Rain Of The Biscuitbox)
HD-A
 
Clinical free of eye diseases
 
DNA tested - Non Carrier:
CEA
MDR1
PRA-RCD2
DM
(Press button)
Luce pictures
Om Luce

Om Luce

Jeg blev forelsket i Luce med det samme, da jeg første gang så et babybillede af hende.

 

Hun havde en fantastisk udstråling på babybilledet, og jeg følte straks en stor tiltrækning. En tiltrækning, som var så stor, at jeg nogle uger senere måtte køre til Tyskland og møde hende "face to face" :-) Jeg må sige, at min begejstring var stor, da jeg lærte hende bedre at kende, for hun var nøjagtig den hvalp, jeg havde forestillet mig, inden jeg tog hjemmefra.

 

Med tiden er tiltrækningen ikke svundet hen, tværtimod!!

Luce er en stor, stærk tæve, som ikke lige er til at bide skeer med :-) Noget som vores kære drenge sikkert kan snakke med om! For hvis de opfører sig ukorrekt, så skal Luce nok sige til :-)

Til gengæld har hannerne meget glæde af hende, for hun er ikke bange for at lege vildt med dem.....så længe de ikke overskrider damens naturlige grænser. Så det hedder "fri leg - uden hanky-panky" :-))) Hver ting til sin tid :-)))))))))))))))

Overfor os viser hun nogle helt andre sider :-) Luce er yderst hengiven, dedikeret og loyal. Man ved, hvor man har hende og hun ELSKER sin familie udover alle grænser på en dejlig ligeværdig måde og med stor respekt.

Hun er også familiens beskytter og vogter! Jeg er slet ikke i tvivl om, at hun altid vil passe på os, hvis der er fare på færde. Så det er rart at have Luce ved sin side :-)

Luce er bare en rigtig collie, hvis man kan sige det sådan :-) Hun søger altid at være tæt på os. Hun vil meget gerne lege og lære nye ting, og samtidig så ELSKER hun at putte i sofaen ved aftentide!!!

 

Luce er en fysisk stor colliepige. Hun er substansfuld med både god bredde og dybde, uden at virke tung. Hun bevæger sig let og ubesværet med en dejlig lang skridtlængde. Hun har en stærk, lige toplinie og en lækker, lang hale.

Man kan godt se på hendes udtryk, at der flyder amerikansk blod i hendes årer. Hun har et skønt, veludfyldt næseparti, og en stærk, bred og dyb underkæbe. Korrekte planer i hovedet og to ører, der er placeret perfekt på toppen, hvor sådan nogen skal sidde :-)

Man kan jo så diskutere, hvor sødmefyldt udtrykket er, men jeg synes, det er FABULOUS :-)))) Jeg elsker bare, når collierne har et kvikt og årvågent udtryk, som udstråler styrke, værdighed og livsglæde.

TUSIND TAK til Julia - BISCUITBOX COLLIES - for en gæv og kærlig colliepige!

bottom of page