top of page

JAY-Z

MC Leod's Greatest Love Of All
B. 15. May 2014
(MC Leod's Dressed To Impress/Van-M Holy Moly)
HD-A
 
Clinical free of eye diseases
CEA, PRA-RCD2: Non Carrier
MDR1: Carrier
Complete DNA-Profile archived
(Press button)
Jay-Z Pictures
Om Jay-Z

 

Om Jay-Z

 

Jay-Z er en af mine drømme, som blev til virkelighed.

Jeg har altid været meget forelsket i hans amerikanske mor, så jeg lagde billet ind på en hvalp efter hende allerede 3 år før, Jay-Z blev født :-) Det tog noget tid, før den rigtige hvalp var der, men det var helt bestemt ventetiden værd. Hele Jay-Z's kuld var af høj kvalitet, men for mig havde baby-Jay lige det ekstra, som jeg var på udkig efter.

 

En solstråle med en helt igennem lækker og stærk substans, en udadvendt og imødekommende energi samt en stærk udstråling af indre ro. Og den indre ro finder man stadig, når man kigger ham dybt i øjnene.....

 

 

I dag er Jay-Z en stor, flot zobel colliehan. Han er i det højeste lag, med en kraftig knoglestruktur og passende proportioner. Pelsen er fyldig med en passende mængde af underuld, og hans farver er klare og varme.

 

 

Det bedste af det hele er hans helt igennem venlige væsen. Jay-Z er positiv og imødekommende både overfor mennesker og andre hunde, voksne som hvalpe. Der er ikke eget-køns-aggression at spore i ham, så han trives også fint med vores andre hanner.

 

Vores mindre og yngre hunde elsker Jay-Z. Forståeligt nok, for i Jay-Z's verden er der en solbeskinnet plads til alle. Han kan også lege i timevis med sheltierne.......alle de smukke, fine damer er bare det bedste i verden :-)))))))))))))))))))))

 

 

Jeg kunne ikke være mere tilfreds og jeg er så lykkelig over, at vi har fået lov til at være en del af Jay-Z's liv!!!

 

TUSIND TAK til MC LEOD'S COLLIES, v/The Hess family!

bottom of page