top of page

CHATTER

MC Leod's International Love
B. 28. January 2015
(Wicani Awakening/Dennisay's My Beautiful Mind)
HD-A
 
Clinical free of eye diseases
CEA, MDR1:
DNA tested - Non Carrier
(Press button)
Chatter pictures
Om Chatter

Om Chatter

 

Dengang Chatter var "in the making", var det slet ikke meningen, at jeg skulle have en ny vovse. Det ændrede sig brat, da jeg fik øje på, at der havde fundet en parring sted mellem hendes mor og far.

 

Jeg indrømmer blankt, at min hjerne gik fuldstændig i cirkel om den kombi, som jeg slet ikke kunne slippe igen, idet jeg var stensikker på, at det ville give et yderst spændende resultat. "Sage", som er faderen, er genetisk set samme linie som min egen Keeper. Moderen, "Beauty", har samme mor som min egen Emmett, men far-linien er en anden. Så jeg havde et godt kendskab til linierne bag begge Chatter's forældre. Og selvfølgelig gik der heller ikke mange dage, før jeg lagde billet ind på min 3. vovse fra Mc Leod's kennel i Schweiz :-)

 

 

Lykken var med mig, og ikke længe efter hvalpene blev født, fik jeg besked om, at der var kommet en tæve til mig :-)) Henimod slutningen blev vi enige om, hvilken en af tæverne, der skulle have dansk statsborgerskab, og så gik der ikke så længe, førend jeg sad i flyveren hjem fra Schweiz med Chatter mellem benene. I sådan en situation nytter det absolut ingenting at smile om kap med mig......jeg er en sikker vinder - hver eneste gang!!!!

 

 

Noget der måske kunne have fået mit smil til at blegne var, at Chatter larmede højlydt de første 20 minutter af flyveturen.......for hun ville ikke sidde i den åndsvage taske :-))) Det var nu mest vores medpassagerer, der så forpinte ud - jeg var immuniseret af lykke :-) Da roen så faldt over den lille dame, kunne de andre passagerer slappe af, men jeg glemte ikke larmen - og her ligger baggrunden for damens navn - CHATTER :-)

 

Måske jeg var lidt uretfærdig, for resten af turen, hvor hun ikke skulle i være tasken mere, sagde hun ikke et pip. Hun var så glad og tilfreds - især når hun fik sin vilje.......og det er nok også derfor, hun er den eneste hvalp, jeg har haft liggende på bordet i toget :-)))

 

I dag, hvor Chatter er en blevet en rigtig dame, så kan jeg bare konstatere, at det med at ville have sin vilje er hængt ved!!

Chatter er bare den sødeste hund på jorden, men hun kæmper altid til det sidste med at få sine behov opfyldt :-)) At hun så altid gør det med "et smil på læben" er med til at gøre det meget sværere at sætte grænser.........det er svært at være alvorlig, når man er ved at dø af grin :-))) Og hun kan altid få dig til at grine i sidste ende!!

Chatter er en overlever og en super flokhund. Hun stortrives blandt vores andre hunde, store som små, og det er en vigtig egenskab at have, når man bor i vores "hundehus". Alle vores hunde skal kunne gå sammen - og de skal trives sammen, ellers duer det ikke. Chatter er en team player, så det kunne ikke være bedre.

Efter Chatter er blevet voksen og stort set er færdigudviklet, så kan jeg også konstatere, at jeg så rigtigt i forhold til kombinationen mellem hendes mor og far.

 

Chatter er blevet en fantastisk smuk og yderst velbygget tæve. Hun har den ideelle substans og styrke, og hun bevæger sig effektivt og ubesværet.

Hun har et smukt, feminint udseende, og dertil kommer også den smukkeste pels, med den rette struktur og i de smukkeste, klare farver.

Chatter er min sorte diamant.....

TUSIND TAK til MC LEOD'S COLLIES, v/The Hess family!!!!!!!!!!!!!!!

bottom of page