top of page
RETIREE

CABELLA

Almais Monserrat Cabella
B. 22. April 2011
(Milas Latin Fever/Steadwyn Moccamint)
CO-Owner: Almais Collies
 
HD-A
 
CEA affected, mild
PRA-RCD2: Non Carrier
Complete DNA-Profile archived
(Press button)
Cabella Pictures
Om Cabella

Om Cabella

 

Cabella er en rendyrket LADY.

Hun bevæger sig med ynde og elegance og fylder altid rummet ud med den værdighed, der er så kendetegnende for hende.

Mentalt set, så svæver Cabella altid over vandene. Hun har et veludviklet hundesprog, og hun møder alle på en kvik og afvæbnende facon, hvorved hun altid forstår at styre udenom ballade, hvis bølgerne går højt :-)

Mange gange kan man observere, at velvoksne collietæver kan være lidt "satte", men det gør sig ikke gældende for Cabella. Hun har altid glimt i øjet, hvis der er udsigt til en, man kan more sig med.......der er ingen som hende, som også kan få de andre voksne tæver til at lege :-))))))

 

Cabella holder også meget af de unge hunde. Hun er et godt forbillede, for hun behandler dem altid med stor respekt og overbærenhed - og hun er formidabel til at underholde dem!

 

Det er ikke for ingenting, at Cabella har en ganske særlig plads i mit hjerte!!! Jeg kunne selvfølgelig ikke vide, hvordan hun ville udvikle sig, men jeg spåede hende en storslået fremtid, fra hun var ganske lille - og hun har bestemt ikke skuffet mig!

 

Hun er ikke bare fortryllende smuk, hun har også en enestående karakter. Temperamentsmæssigt kommer hun så tæt på standarden, som det er muligt. Hun har benene solidt plantet i jorden og er samtidig min tro væbner til alle tider. Hendes tænd/sluk-ur fungerer optimalt, så hun er altid ligevægtig og pålidelig. Hun er fyrrig og hun er blid - hun tager initiativ og samtidig er hun en absolut holdspiller - hun er loyal......OG heldigvis bor hun hos mig :-)))

 

Cabella er en kraftig bygget tæve, men samtidig er der en lethed over hende i kraft af hendes styrke og spændstighed. Når man ser hende, får man straks fornemmelsen af, at hun kan navigere gennem alt uden problemer. Ud fra mit collieideal, har hun den ideelle størrelse.

 

Hun har en kraftig pels i en meget varm, zobel farve. Hendes pigmentation er intens, så de forskellige nuancer er fremtrædende og ganske blændende. I nyvasket tilstand, er mor altid ved at fælde en tåre..af glæde og "sheer happiness" :-))))))))))))))

 

For mig, er Cabella en colliedrøm, der er gået i opfyldelse.............

 

Af hjertet tak til min kære veninde, Ann-Marie (Almais Collies) for at lade mig leve i drømmen....

bottom of page